BejelentésFSK Kerékpár Szakosztály Honlapja
Az új honlapunk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Fertőszéplak - Fertőd - Fertőszentmiklós - Csapod - Gyóró - Mihályi - Magyarkeresztúr - Sopronnémeti - Szilsárkány - Pásztori - Rábapordány - Bágyogszovát - Bodonhely - Kisbabot - Rábaszentmihály - Rábacsécsény


Megtett táv: 66 Km


Túrát teljesítők száma: 22 + 4 Fő


2015. június 13.Kerékpártúra a hőségben:

 

 

A múlt héten a 40. kerékpártúránk alkalmával a Rábaközben jártunk. Az úti célunk Rábacsécsény volt. Ebben a faluban Kovács Teodóra a polgármester, aki 10 évig volt a fertőszéplaki Széchényi Ferenc Általános Iskola igazgatónője.

Az időjárás nem volt valami kedvező számunkra, ugyanis a legnagyobb hőségben tekertünk. Pár bringásnak van hőmérője a kilométeróráján és a déli órákban 40,5 Celsiust jelzett, ami a forró aszfaltnak is köszönhető. Távunkat nagyjából 5 óra alatt teljesítettük némi hátszél segítségével.

Végállomásunk a rábacsécsényi kocsma volt, amit jelenleg egy nagyon jó barátom Kenesei Balázs üzemeltet. Előzetesen megbeszéltük, hogy érkezéskor vacsorával fogad minket. Itt pár órát elidőztünk, beszélgettünk. Nagyon finomra sikeredett a „bodonhelyi mindentbele tokány”! A vacsorára meghívtam polgármester asszonyt is, aki ezután körbevezette a csapatot az iskolában, majd a Start program által létrehozott konyhakertet mutatta meg.

Jó hangulatban, az időjárástól nagyon elfáradva busszal indultunk haza.Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!